Over ons

NA 30 JAAR “TOPONTMOETINGEN”, STELLEN WE U DE SPICE UP editie VAN DEAUVILLE VOOR!

De « Topontmoetingen » werden 30 jaar geleden in het leven geroepen. De visie was om een ecosysteem te creëren waar de economische beleidmakers elkaar zouden kunnen ontmoeten en kennismaken om visies en ideeën uit te wisselen en zo business opportuniteiten te genereren.

De eerste editie vond destijds plaats in Vittel en werd onmiddellijk een waar succesverhaal.

Vrij snel wees Deauville zich natuurlijk uit als zijnde de place to be voor dit evenement.

Elk jaar komen ongeveer 250 sleutelfiguren (bedrijfsleiders en/of hun nauwe medewerkers, advocaten en/of investeerders, politici, topambtenaren,..) uit de Belgische industrie samen in de kleine badstad Deauville voor een vierdaags evenement met een programma waar conferenties en debatten over socio-economische thema’s elkaar afwisselen met ontspannende activiteiten (golf, rally, karting,…).

In de loop van de tijd, volgden prestigieuze sprekers elkaar op: Yves Leterme, Pieter Timmermans, Didier Reynders, Kris Peeters, Nicolas Sarkozy, Jacques Attali, Jacques Delors, …

De formule evolueerde doorheen de jaren zonder de initiële visie uit het oog te verliezen.

Doch bleek in de laatste edities dat een ingrijpende vernieuwing noodzakelijk was. De DEFICOM GROUP, eigenaar van het evenement sinds 2015, heeft beslist om naar aanleiding van de 30ste verjaardag een pauze in te lassen en de Topontmoetingen van 2018 in vraag te stellen en te verplaatsen naar 2020 om het evenement een nieuw leven in te blazen.

Voortaan zullen de Nieuwe Topontmoetingen een gepimpt kleedje krijgen: LET’S SPICE IT UP!

Zoals smaken elkaar verrijken door de juiste combinatie, hoeveelheid en mengeling, kunnen ook onze bedrijven, deals en samenwerkingen veel rijker en succesvoller worden door de juiste combinaties.

De juiste communicatie, met de juiste gesprekspartners in de juiste omgeving kan op dezelfde manier een verrijking worden voor alle deelnemers. Communiceren, argumenteren en debatteren is immers sinds eeuwen de beste manier geweest om open te bloeien en te ontplooien.

Om deze vernieuwde editie van de Topontmoetingen dat tikkeltje meer te geven en de overgang naar de SPICE UP editie van 2020 te maken, heeft Philippe Lhomme, voorzitter van DEFICOM, beslist een beperkt aantal Belgische beleidmakers, merendeels ondernemers of bedrijfsleiders, uit te nodigen voor een exclusief weekend.

De belangrijkste punten van dit weekend zijn:

  • Kort en krachtig, van vrijdagavond tot zondagvoormiddag,
  • Aangenaam gevuld programma doch zonder er een olympisch parcours van te maken,
  • Prestigieuse keynotespeakers,
  • Beperkt aantal deelnemers, maximaal 150 genodigden,
  • Kosteloos voor de deelnemers, de organisatie neemt alle kosten op zich, zonder beroep te doen op sponsoring of financiële partners.

 

DATA: van vrijdag 26 april (18u) tot en met zondag 28 april 2019 (14u)

ADRES: Hotel Le Royal Barrière*****, Deauville (Frankrijk)