Waarom deelnemen?

1event… 3 goals

Networking
De deelnemers aan de Topontmoetingen komen uit verschillende sectoren van de Belgische economie en hebben heel wat verantwoordelijkheden binnen hun bedrijf. Drie dagen lang willen we u, als belangrijke ondernemer, inspireren aan de hand van interactieve sessies met Belgische en internationale sprekers. Na de sessies heeft u ruimschoots de gelegenheid om informeel te netwerken met sprekers en andere deelnemers.

Vision
Energie, mobiliteit, artificiële intelligentie, leadership spirit, Brexit, … Actuele thema’s die dezelfde focus hebben: u onderdompelen in een zeer nabije toekomst en u enkele denkpistes aanreiken om deze toekomst nog beter te anticiperen.
Als topondernemer moet u visionair zijn. Na drie dagen verlaat u de Topontmoetingen gegarandeerd met enkele nieuwe en verfrissende inzichten.

Inspiration
Laat u inspireren door topsprekers, netwerk op een informele manier met andere deelnemers en neem deel aan boeiende activiteiten in het prachtige kader van hotel Royal Barrière, dat een prachtig uitzicht heeft op het strand van Deauville.